Dogma Machine

Lionel Mwe-Di-Malila
Fiction
17'
2000

Synopsis

The making of the first African Dogma film, released by the Belgian coast side.
A portrait of a young megalomaniac video artist : Roger Lazare.

Director's biography

Studied at the Academy of Fine Arts in Brussels.

Filmography

  • Autoportrait de l’artiste en arabe (1999), documentary, 55’
  • Montréal, ville tiède (1998), 15’
  • Dogma Machine (2000), documentary fiction, 17’
  • Une histoire d’amour (2001), fiction, 7’
Dogma Machine
Réalisateur nom Mwe-di-malila
Réalisateur prénom Lionel
In progress No
Genre Fiction
Durée minutes 17
Process Color
Aspect ratio 4:3
Sound format Stereo
Shooting format Vidéo
Screening format Beta sp
Dvcam
Version Français
Screenplay Lionel mwe-di-malila et roger lazare
Cast Roger lazarre, goutier mwanza, michaël damman, isabelle faucan, ladie m'poyi, elysée longo,...
Film editing Bernard beets, lionel mwe-di-malila et roger lazare
Sound recording Marianne roussy, quentin colette, patrick fripiat et fred scalliet
Synopsis fr Making of du premier film "dogme" africain, réalisé en belgique, au bord de la mer.
portrait d'un jeune vidéaste mégalomane : roger lazare.
Synopsis en The making of the first african dogma film, released by the belgian coast side.
a portrait of a young megalomaniac video artist : roger lazare.
Biographie du réalisateur A étudié à l’académie des beaux-arts de bruxelles.
Director’s biography Studied at the academy of fine arts in brussels.
Filmographie
  • autoportrait de l’artiste en arabe (1999), documentaire, 55’
  • montréal, ville tiède (1998), 15’
  • dogma machine (2000), documentaire fiction, 17’
  • une histoire d’amour (2001), fiction, 7’
Filmography
  • autoportrait de l’artiste en arabe (1999), documentary, 55’
  • montréal, ville tiède (1998), 15’
  • dogma machine (2000), documentary fiction, 17’
  • une histoire d’amour (2001), fiction, 7’
Executive producer Didier demorcy & boris francq
Production Ajc!
Code vimeo fr 19196198
Production AJC! 2000