Montréal, ville tiède

Lionel Mwe-di-Malila
Documentary
15' 15"
1998

Synopsis

" Since one year, I 'm working on a film called "La Piscine".

It is a documentary that have a standard format.

The subject is water.

It will lhave 50 minutes.

In july 1998, AJC!, my productor asked me to do a 15' minutes video for a "festival in Montréal".

Director's biography

Studied at the Academy of Fine Arts in Brussels.

Filmography

  • Autoportrait de l’artiste en arabe (1999), documentary, 55’
  • Montréal, ville tiède (1998), 15’
  • Dogma Machine (2000), documentary fiction, 17’
  • Une histoire d’amour (2001), fiction, 7’
Montréal, ville tiède
Réalisateur nom Mwe-di-malila
Réalisateur prénom Lionel
In progress No
Genre Documentaire
Durée minutes 15
Durée secondes 15
Process Color
Aspect ratio 16:9
Sound format Stereo
Shooting format Vidéo
Beta sp Dvcam
Version Français
Screenplay Lionel mwe-di-malila
Film editing Lionel mwe-di-malila
Sound recording Lionel mwe-di-malila
Music Isaac fauchman
Synopsis fr

"depuis un an, je travaille sur un film intitulé "la piscine".

il s'agit d'un documentaire de format standard.

l'eau est son thème.

il durera cinquante minutes.

en juillet 1998, à la demande de la maison de production ajc!, j'ai réalisé une vidéo de 15 minutes "pour un festival à montréal".

Synopsis en

" since one year, i 'm working on a film called "la piscine".

it is a documentary that have a standard format.

the subject is water.

it will lhave 50 minutes.

in july 1998, ajc!, my productor asked me to do a 15' minutes video for a "festival in montréal".

Biographie du réalisateur A étudié à l’académie des beaux-arts de bruxelles.
Director’s biography Studied at the academy of fine arts in brussels.
Filmographie
  • autoportrait de l’artiste en arabe (1999), documentaire, 55’
  • montréal, ville tiède (1998), 15’
  • dogma machine (2000), documentaire fiction, 17’
  • une histoire d’amour (2001), fiction, 7’
Filmography
  • autoportrait de l’artiste en arabe (1999), documentary, 55’
  • montréal, ville tiède (1998), 15’
  • dogma machine (2000), documentary fiction, 17’
  • une histoire d’amour (2001), fiction, 7’
Executive producer Dominique lohle
Production Ajc!
Code vimeo fr 16431842
Production AJC! 1998